Domino Kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var burada bi çok kişi tecrübeli bu konuda oğlum 2.5 yaşında tuvaletini bugün başka yerde yaptı anladım ki tuvalete hazır nasıl alıştırabilirim. Konuşmuyor daha tek tük anca iki kelimeyi yan yana zar zoe getiriyor bazen hiç getiremiyor napmam lazım tuvalete nasıl alıştırmam lazim😳
Balcocuk2 Domino tuvaleti süsleyin ilgisini çekebilecek şekilde sevdiği balonlarla duvarlarına çıkartmalar yapıştırarak ☺️
Domino Balcocuk2 canım tuvalete giriyor ama yapmıyor çiş kaka varsa söylemiyor. çiş var mi diye soruyorum hep ama o ya kardeşiyle oynuyor yada saga sola kosuyor.
Domino Balcocuk2 çocuğum bezli bezden çıkartmak istiyorum bugün başka oda da yapınca sinyal ver mis oldu bende başlamak istiyorum
huzur2580 Bende oglum en basta alismadi sznki gbisoylemiyo ve hicbise yapmiyordu tuvalete goturdjm sık sık yaparsan sana araba alacagim yada seker verecegim dedim oyle oyle alisti 2 gunde tergedi aksamda baglamafimki alissin diye ilk aksxm sabaha kadar hcbise yapmamisti 2.gunu kendsi dedi lazimlik kullanmadim alismasin sonra tuvalete oturmazsa dye sevecegi seylerle odullendirin