Aybukemm DenizDamla ben seni gittin zannettim ne zamandır göremiyorum çok merak etmiştim 😊 belli oldu mu cinsiyeti bebişin
DenizDamla Aybukemm Yok gitmedim ama sık girmiyorum.🥰Yok canım olmadı eltimin bebeğine isim arıyoruz 🥰
Babyliaaila DenizDamla Ay Kadar Güzel, Fırtına Kadar Yıkıcı, Ay Ve Fırtına . Servigillerden, güzel kokulu yapraklarını kışın da dökmeyen, yuvarlak kara yemişleri ilaç olarak kullanılan bir ağaççık.
DenizDamla Deletedmom11 Ay herkes benim sanıyor ama benim daha belli değil😅eltimin ki netleşti ona isim arıyoruz 🥰
Deletedmom11 DenizDamla ayy bende bir an senin sandım kuzum 😁🤭 senin kaç haftalık oldu şimdi minnoş🌸sanki kız gibi doğuyor içime , birşey demedi mi doktor 🦋
Minik1anne DenizDamla hamileyken erkek ise erdem asaf kız ise yüsra demiştik kızım oldu ama oğlum olursa insaAllah erdem asaf koymayı düsünüyorum
GokSuM Minik1anne Erdem çok anlamlı çok güzel gerçekten. Söylenişini sevmezdim eskiden ama sonradan en sevdiğim isimlerden oldu.
Hulya_ DenizDamla Bizde çok severek koyduk ismini anlamıda çok güzel ☺️ Şeref, iyilik, cömertlik, asillik, soyluluk, bağış. Müslümanda bulunması gereken güzel huylardan biri demek💙