Hasret51 Queenplush valla şuan 2 bucuk aylık sirf gaz problemi için aldım ama kullanamıyorum cnku kızım cok hareketli ve kolye sabit durmuyor korktugum icin taakamadim hic
Tubade Queenplush ben 2 aylıkken kullanmaya başladım kolye ama ben bileğine takıyorum. Şuan biraz sıkmaya başladı o yüzden kolye gibi takacağım. Gaz ve uyku için iyi geldi bize 3. Ayda salyası akmaya başlayınca baya azalttı
fistikcisahap Queenplush 4.aydan beri kullanıyoruz salya ağrı kesti şu an 9buçuk aylığız kolyenin farkına vardı ve eli devamlı boynuna gidiyor, kızartıyor o yüzden çıkardık artık takmıyoruz
mrv5556 Queenplush 2 buxuk aylıkken kullanmaya başladık bizde salyasını azalttı bayagı gaz problemi de kalmadı şimdi 4 aylık olduk gerci. Ama bence iyi geliyor benim cocugum onu takmadan daha fena 😂
Denizcancat-2020 Tubade benim kızımda 4 aylık salyası bir haftadır çok akıyor kehribar bileklik alsam iyi gelir mi
Ozlmozlm Queenplush galiba 4-5 aylıkken almıştım salya akması nedir bilmiyorum kolyeyi taktığından beri salya sorunu olmadı gaz sorunu rahatladı. Huzursuz değildi yani çöm işe yaradı 16 aylığız hala kullanıyorum
boncukhaniminannesi Queenplush ben aldım ama açıkçası hiç faydasını görmedim hala aynı huysuz ve ağrılı bir diş dönemi yaşıyoruz 😔