gozdeninbulutu Ozustaseyma Canım bende hummananın çayını kullanıyorum ama hiç işe yaramadım aktarcılar da milk tea diye emziren anneler için cay var o fena süt yapıyor dolmuyordu hiç şimdi doluyor 1 kere yada 2 kere mama veriyorum artık canım dene istersen ☺️
Merveeee Ozustaseyma ben galactago kullandım ve çok faydasını gördüm görüyorum hala kullanıyorum , humana emzirme çayına damlatıp içiyorum hemen fark ediyo
teachersrn Ozustaseyma ben de galactago kullanıyorum ama o kadar şey yaptım ki hangisinin işe yaradığını bilmiyorum yavaş yavaş bırakmaya başladım sadece emzirerek arttığını düşünüyorum, sürekli göğsümde bebeğim, bence sütü arttıran tek şey emzirmek
Tmy Canim onu bilmiyorum ama humana bin still tea olan çayını günde bir kez içiyorum İnan cok ise yarıyor ..ben kullanıyorum belki sana da fikir olur🤗
gozdeninbulutu Ozustaseyma çay bardağına 1 tane koyuyorum ama büyük bardak kupa yada su bardağına ya 2 yada 3 koyuyorum Canım
MerveKya Ben hem humana still tee kullanıyorum bir de damla var galactago diye bilmiyorum onlardan belkide yada kendiliğinden sütüm öok iyi çok şükür 😊