Prensannesiyimm Günaydın arkadaşlar saçıma kına yakmak istiyorum internetten baktım içine bir kaç malzeme [giriyor] nasıl yapabilirim içine birşey koymam gerekir mi illa
Nisa17 Prensannesiyimm olur tabiki de bende çok severim hatta kendi saçıma kendim yakarım benim saçlarım simsiyah ben kızıllık olsun diye çay zeytin yağı ceviz yaprağı gibi şeyler kullanıyorum sizin saç rengimiz açık ise sadece su ile de yapabilirsin ama siyah ve belli olmasını isterseniz bunlarıda deneyebilirsiniz
Prensannesiyimm afs9mart Nisa17 Deletedmom4018 otose_san Hepinize cokkk teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun🥰
Prensannesiyimm Nisa17 kumral ama bende kızıl olsun istiyorum ceviz yaprağı yok ama evede koymasam birde zeytinyağı ne kadar kullanıyorsun canim
Nisa17 Prensannesiyimm saçınızın şekline göre değişir bence benim saçım çok sık ve gür uzun olduğunda 1 yk, kısa olduğunda yarım yk şeklinde ayarlamaya çalışıyorum ☺️
otose_san Prensannesiyimm tek başına su ile karıştırıp yakarsanız da olur, ama içine saçı beslemesi için az zeytinyağı ekleyin derim, fazla olursa çabuk çıkıyor saçtan, parlak gösteriyor ve besliyor. diğer ekstra malzemeler rengini etkiliyormuş diye ekleniyor
Mom3 Prensannesiyimm ben 8 yıldır kına yaparım saçıma Kınaya kullandığım malzemeler bu şekilde ; papatya (kurutulmuş) zeytinyağı yumurta ceviz ceviz yaprağı çay peygamber çiçeği alman taşı( taş halinde bulsanız daha iyi toz işe yaramıyor ) ben bu şekilde yapıyorum bunları aktarlardan bulabilirsiniz. Çiçekler ve çayı güzel bir şekilde çay demler gibi kaynatın kınayı o şekilde ıslatacaksınız. En son zeytinyağı ve yumurtayı yorurken kullanın. Not: bir gece dinlenip demini alması daha iyi olur alman taşını da kırarak koyun içine 😇
Poncikbirannis Prensannesiyimm dönmesi asiri zor oluyor yani bir kere yapınca bidaha boyatmak isterseniz sac uzamali kinalar kesilmeli kendi saçınız boyanmalı soyleyeyimde