mikkonunannesi- Kızlar 4 aydır microgyno kullanıyorum. Ondan önce aylık iğne kullanıyordum zor bulunduğu için buna geçtim. Ama 4 ayda kalçalarım göbeğim acayip genişledi sizde de oldu mu bu durum
Srhnzlcn mikkonunannesi- merhaba bnde hamilelikten önce onunla korunuyordum bana kilo yapmadı. Aksine bn o dönem diyet yapıyordum 20 kiloya yakın verdim.. ancak doğum kontrol hapları bazı kişilerde kilo yapıyor.. bnde şimdi cezarette kullanıyorum sanırım o kilo yapıyor
belosko27 mikkonunannesi- ben emziriyorum bebek ne kadarlık olunca bu ilaç kullanılabilir şuan 5 aylığız cezarette sürekli kanama yaptı bende migrogynona geçmek istiyorum 😒
mikkonunannesi- Srhnzlcn yasmin ve mesigna kullandım aylarca bu sorunu yaşamadım ama microgyno baya etki yaptı sanırsam. Sinir yaptı ağlamak geliyor bazen değiştirmem gerekecek sanırsam. Çünkü bu vakit e kadar kilo alan biri değildim ama bariz genişleme yaptım başladığımdan beri
mikkonunannesi- belosko27 ben 2 yaşında başladım normalde doktor ların bazıları 6 aydan sonra diyor. Ben 13 aylıkken emiyor dı mesigna aylık iğne kullanıyordum. Çok da memnubdum