dehsetulvahset Kizlar bebegim iki bucuk aylik simdiye kadar hic su vermedim emziriyorum sizler napiosunuz kaynanam arada bir iki cay kasigi ver bagirsaklari kurur diyo ama doktorlar verilmez diyo netten arastirdigim kadariyla
Snnrdrn dehsetulvahset benim kızım mamayla besleniyor doktora sorduğumda verme dedi siz de doktorunuza bi danışın 🥰 bazı doktorlar da verin diyor
Seherronya dehsetulvahset verilmesine gerek yok canım anne sütü yetiyor ek gıdaya başlayınca verebilirsin su ama kaynana çok diretiyosa ver 1 çay kaşığı kadar çenesi dursun 😂
dehsetulvahset Snnrdrn yani mamayla bile beslendiginde verilmiyorsa anne sutuyle beslenene hic verilmez die biliyorum ama iste insanin kafasi karisiyo
Dmtylz Ben doğduğundan beri veriyorum çünkü böbrek sorunu vardı doktorum sık sık idrar için ver dedi 3 aylık olduk halada veriyorum
incognito 4 Aylık olacak yakında hiç vermedim. Doktoru vermenizi istemediyse bence vermeyin. O yazın sıcaklarında bir sıkıntı olmadı bizde. Su vermemek sorun olsa mutlaka yaşardık diye düşünüyorum.
dehsetulvahset incognito bulundgum sehir kucuk.hala duzenli bi doktora gidemedim canm sadece saglik ocagindan.takip ediyorlar herhangi bi skntimiz yok suana kadar ama kafama takiliyo boyle
Misssimsek dehsetulvahset karışmasın kaçan canım. Anne sutu bütün ihtiyacını karşılıyor bebeğin. Hem.6 aydan önce su vermek tokluk yaratacagindan emmeside azalabilir.