Erenbebeninannesi Bende doğumdan 2 ay sonra oldu. Ah o acı yok mu! Ne çektiğimi bi ben bir de Allah bilir. Doktor bana acil ameliyat olman lazım; yarına gel yatışını yapalım dedi. Tanıdığımız bi Genel Cerrahla görüştüm. Bana dediklerini size listeliyorum;
-Hemoroid banyosu alıp; dayanabildiğiniz kadar sıcak suya 15dk oturun.
-Ultraproct Pomad sabah ve akşam makattan içeri sürün.
-Bol lifli beslenip, mutlaka sebze tüketin.
-Protein yiyecekseniz yanında zeytinyağlı sebze bulundurun.
-Her öğün öncesi bi tatlı kaşığı zeytinyağı için.
-Kayısı kompostosu yapıp, gün içerisinde tüketin.
*Ultraproct Pomad çok çabuk iyileştiriyor. Aldanıp kullanmayı bırakmayın. 15 gün sabah akşam, hemoroid banyosundan sonra sürün. 15 günün sonunda; 3 günde sadece akşam kullanıp pomadı da kullanmayı kesin.
*İlk zamanlar pomadı sürmek biraz acılı olabilir. Sıcak suya oturduktan sonra sürerseniz daha rahat sürersiniz. Kutu içerisinden çubuk çıkıyor onunla makattan içeri sıkmanız daha iyi ama ilk bi kaç gün eldivenle kendiniz sürün.
*Emzirirken kullanmanızda hiç bi sakınca yok. İsterseniz doktorunuza danışabilirsiniz. Ben garanti olsun diye çocuk doktorumuzada sorup kullandım.
Çok şükür 5 aydır iyiyim, tekrarlamadı da. Bana kronikleşmiş artık demişlerdi. Hem anal fissür hem de hemoroidlerim vardı. Umarım sizde şifa bulursunuz. Ben yürüyemeyecek, oturmayacak hale gelmiştim.