Nurci Oğlum bir aylık en uzun uyuduğu 2 saat emziriyorum yatırıyorum uyanıyor ve tekrar emmeden geri uyumuyor yorgunluğu geçtim emzirmekten sıkıldım desem 😏 çünkü göğüs uçlarım yara çok acı çekiyprum sırtım ağrıyor 🤦♀️ Var mı bana tavsiyeniz karnı tok altı temiz gazı çıkmış ama yine 1 saate uyanıyor ve emmek istiyor
bynduru Nurci Cok normal 2 saatte bir 40 dk emmesi.bu durumda saat basi kalkar.Ne guzel sevinmeniz gerek.Benim kizim uyanamiyordu ben saat kurup kaldiriyordum.simdi 5.5 aylik yeni guclendi uyanip agliyor 2 ssaattte bir seviniyorum bebegim guclendi diye
Mervebas Benim bebeğim 1 aylik ayni 2 saatte bir uyaniyor emmeden uyumuyor bu süreç 3 4 aylik olana kadar devam edermis, benimde meme uclarim cok agriyor ben gece her emmesinden sonra bolca zeytinyağı sürüp pecete koyuyorum bi sonraki emmesine kadar o zeytinyagi kayboluyor zaten bunu yaptigimdan beri agrilarim azaldi yumusadi meme uclarim tavsiye ederim
Ayberen Gazi vardır emerek rahatlamak ister. Çabuk acıkır doymak ister yada sadece güvende hissetmek kokunu almak ister. Şunu soyleyim çok normal ve sana en ihtiyacı olduğu dönem sonrası bu kadar olmuyor
Nurci ayis alıştırmaya çalışıyorum ama çekince ağzına boş gelince midesi bulanıyor kusacak gibi oluyor atıyor ağzından