Nazli1111 Bir ay sonra ise başlayacağım için sütü sağma gerekecek ancak sanırım sütüm yetersiz . Duş aldım kahvaltı yaptım sagdim 30 CC çıktı tek göğüsten. Kızım 36 günlük bir aylıkken sağlık ocağına gittiğimizde 700 gram almıştı hemşire yeterli demek ki sütünüz dedi . Acaba sonradan mı azaldı sorun ne anlayamadım bir de 60 CC cikiyor falan dediğmde iyi dedi onu da anlamadım .baby plus kullaniyorum acaba yeterince sagamiyor mu
SertapHilal Nazli1111 bende baby plus kullanıyorum memnunum. Süt arttırıcı çaylar içebilirsin humana, rezene gibi. Dereotu,bulgur pilavı ve soğan iyi süt yapar. Günde en az 2 litre su iç
Lemanbecerik1 Nazli1111 merhaba benim kızım 1 aylık hiç kilo almadı aksine verdi 200 gramben saat başı emziriyorum fakat uyuduğunda meme reddi yaşıyorum uykusu 3 saati buluyı çok açıkmış olduğu halde meme reddi yaşıyorum siz nasıl bir beslenme uyguluyosunuz saat başımı yarım saatte bimi yani caresiz kaldım
Leylaaa93 Nazli1111 bebeğin emdiği ile sizin sağdığınız miktar aynı olmaz. Bebekler daha çok çekiyor ve düzenli emziren annelerde sağımla az süt çıkması normal. Hastane tipi sağma makinaları dışındaki makinalar tam olarak göğüsü boşaltamıyor ek olarak
Nazli1111 Lemanbecerik1 valla ne zaman istediğini hissetsem emziriyorum bazen çok uyuyor yine de uyandirmiyorum . Sütünüz yetmiyor olabilir meme reddi nedenini bulmanız gerek
Leylaaa93 Nazli1111 ben de çalışıyorum süt bırakırken bebeğime gıdım gıdım biriktirdim hep… sonra iş yerinde sağdım o zamanlar çok çıktı süt bebek emmediği için beni uzun süre
Antalya07 Bende birda bulunayım, normalde bebeğimin kilo alımı iyiydi sütümde yetiyo gibiydi şimdi sağmaya başlayınca sütüm sizin gibi geliyo bebeğimde bazen doymuyo gibi oluyo o sağdığım sütü veriyorum işe başlayınca nasıl olcak bilmiyorum