Mlscrn Sağlık ocagının verdiğinde parapen var sidefer / bestiron / microfer kabız yapmayan hangisi sizce kızlar memnun kalanlar kullananlar varmı ? 4. Aylık demir takviyesi
[silindi] Mlscrn kesinlikle bestiron! İçerik olarak en temiz ve en doğalı o. Zeytinyağı var içinde ve portakal aromalı severek içiyor ❣️
Marjinal_Anne2 eymenkerem bestiron u ac karnına mı veriyorsunuz kzım emmeyi çok seviyor nasıl yapacağım bilmiyorum
eymenkerem Marjinal_Anne2 ac tok farketmiyor ya doktorum öyle birşey söylemedi. Ben bestiron a ek olarak hunnap in keçi boynuzu özünden de veriyorum 1 kasık eminim yeterli geliyordur 9. Ayda kan tahlili ile bakıcaz. Kilo başı 1 damla şeklinde vereceksiniz ben 9 damla veriyorum bestiron u
Marjinal_Anne2 eymenkerem bende keçiboynuzu pekmezi içirdikten sonrA bi çay kaşığı veriyorum 7aylık olduk bugün biz kilomuz 6lyodu en son inş yeterli oluyordur ya
eymenkerem Marjinal_Anne2 bestiron u kilo başı 1 damla veriyorsunuz 7 damla koyun kasığa öyle verin bence fazla gelmesin
Arzuaydnkrks Microfer ile başlamıştık bizde verdiğim günün sabahında kakasından kan geldi ve kusma yaptı sürekli sonra bir hafta kesip tekrar denedik tekrar etti.sidefere geçtik öyle olunca çok memnunum şimdi sorun olmadı