Semilay Merhabalar hanımlar ilk kez kızım süpürge sesinden iki gün önce korku ve iki gündür huysuz illa kucağımda uyumak iştiyor eski haline nasıl döner önceden emziği ağzına verip telefondan süpürge sesi acardım uyurdu ne yapmam gerek bu durumda
busra_skmz Semilay öncelikle korkuluğunu kaldırın geç olmadan bilen birisi okusun. Çevrenizde yoksa anne ve bebeğin ismini söyleyin ben kaldırttırayım. Sessizden sesliye doğru alıştırabilirsiniz
Deletedmom413 Semilay 13 ayligiz 6 aydir supurge calistirmak iskence. Zorda kalmazsam yapmiyorm. Cunku morarana kadar agliyor.
Semilay busra_skmz benim süpürge hep aynı sesi çikartiyor sessiz halı yok malesef biz okuya biliyor muyuz illa evin dişindan birimi olacak
busra_skmz Semilay korkuluk için sabah namazından sonra okunuyor ve özel duası var bilen nefesi kuvvetli kişilerin okuması daha iyi. O zaman en uzak odada çalıştırıp yavaş yavaş bulunduğunuz odaya getirebilirsiniz. Veya başkası çalıştırsın çalıştığında siz bebeğinizin yanında olup ellerini tutabiliriz yanında olduğunuzu korkmaması gerektiğini hissedebilir.
busra_skmz Htcesylmzz halam kaldırıyor. Anne ve bebeğin ismi ile niyet edip okuyor. Bazı durumlarda 3 gün peş peşe okunması da gerekebiliyor. O yüzden geç olmadan okutun dedim
Htcesylmzz busra_skmz anladım. Benim bebeğimde öyle yere bir tel toka düşmesi bile onu ürkütüyor ağlıyor. O yüzden sordum
Semilay Deletedmom413 walla benim kız süpürge sesine bayılıyordu ama iki gün önce ilk kez korktu bende şaşırdım kaldım hep onun yanında calıstırırdım bu sefer korktu nedense
busra_skmz Deletedmom413 okunmak. Bilen biri tarafınsan sabah namazından sonra niyet edilerek ve duasıyla birlikte okunur. Allahın izniyle çocuk neyden korktuysa sakinleşir ve düzelir.
Semilay Deletedmom413 ben doğduğu günden beri hep yanında calıstırdım o yüzden alıskın siz öyle yapmadınız mi