121015 Bebeğim yeni doğdu sol ayağın da içe dönüklük var nasıl bir yol izlemeliyim bide Kahramanmaraş’ta iyi bir ortopedi doktoru bileniniz var mı
Aysem-5 121015 biz 6 aylığa kadar kalçaya kadar alçı olduk sonra ameliyat sonra ortezler kullandık şimdi 5 yaşında çok iyi sadece sağ ayak için ortez kullanıyoruz
Aysem-5 121015 korkma doktorlar bu çocuk sakat kalcak dedi eğer tedavi ederseniz en az yüzde doksan faydası olur dediler üniversitede tedavi gördük çok fazla iyi şükür hersey normal
Aysem-5 121015 tamam çok iyi hemen ortopedi uzmanı görsün vakit kaybetmeden başlayın inşallah sizinki bu kadar zor olmucak bizim sağ ayak çok ileri derecede kötüydü topuk yoktu resmen Cook ağır bı süreç geçti olumlu sonuç verdi
121015 Aysem-5 cıksın hemen götüreceğiz çok korkuyorum yanlış bir tedavi olur diye eşimin görev nedeniyle bilmediğimiz bir yerdeyiz Kahramanmaraş Afşin de ilçe diye buraya güvenemiyorum da merkeze gitmeyi düşünüyoruz ins iyi olur Rabbim yardımcım olsun
Aysem-5 121015 sakın endişe etme Allah öyle bir sabır güç veriyor ki dediğim gibi sizinki daha kolay geçecek inşallah rabbim şifa versin 🤲
121015 Gokalp_27 doğum yaptığım hastanedeki bize öyle birsey demedi hatta %100 sonuç vermez bir ayağı 40 sa diğeri 38 olur dedi beni