Latifemrullah Yakşamlar kızlar doğum sonrasındaki kilolarlardan nasıl kurtuldunuz ?🤔 verebileniniz var mı 🙄 hadi sohbet edelim 🙂
Esra___ Latifemrullah 25 kilo almıştım 😂😂 oğlum 72 günlük 6 kilom kaldı uykusuz geceler yorgunluk kilo verdiriyor ama hala gevşek bi ayva göbeğim var çatlaklarım da cabası 🤦🏻♀️
Mervebtnrr Latifemrullah ben sezeryan oldum 2 buçuk ay önce 27 kg almistim 10 kilosu gitti bakalm yavaş yavaş gidiyo sanırsam bol su içiyorum günde 3 yâda 3 buçuk litre 2 öğün yiyorum sadece
Narcicegi Latifemrullah 14 kilo aldım ilk ay 13 ünü vermiştim ama sonradan tekrar almaya başladım 4-5 kilo aldım sanırım çok tatlı yiyorum:(
ayis Latifemrullah Bende 20 kilo aldım hamilelikte 2 ayda 12 kilo falan gitmiş şu anki kilomu bilmiyorum ama eb son bi 7-8 kilo fazlam var görenler bayağı vermişsin diyo ama bana pek öyle gelmiyo sadece bi 5 kilo daha versem çok iyi olacak ya
Mervebtnrr Senammm inşallah canım 😊 normalde kendi çabamla 65 kg vermiş biriyim kalan 17 kg gozumu korkutmuyo açıkçası veririiiiimmm😂
POWERMOM 10 kilo almıştım gebelikte sezaryen oldum 6 kilo doğumda gitti her ay 1 kilo gidiyor sadece 1 kilom kaldı oda gidecek inşallah 😄