Merhaba canlarim,
ilk önce Azeriyim Türkçe iyi konuşamaya bilirim. Benim bebeğim bu gün 3 aylik oldu. Gece 11 den saat sabah 5e kadar uyuyor , bide 8 gibi uyanip güne başliyor. Bu rutini ben oluşturdum yoksa düzensiz uyku rejimimiz vardi ne zaman kalkip kalkmayacaği belli değildi. Bunu nasil yaptim diyicek olursaniz ben çoçuğu akşamlar saat 6 dan sonra uyumaya izim vermedim ve saat 11 e kadar yoruyodum vee her gün ayni vakitde uyutuyordum. Gece tok kalmasi icin mamasini 30 cc çok veriyodum, ve bu 11de yediyi yemeği odayi karanlik yapip öyle yidizdiriyodum. Yedikdən sonra katiyyen ne sallamiyoruz nede üzerimizde gezdirmiyoruz. Qazini çikartdikdan sonra yerine koyuyosunuz ve ben bebeğimi geceler beliyorum o zaman daha iyi uyuyor. Ve birde bazi güzel anneler var gece bebeği uyandirip yemek veriyor ve ya altini değişiyor. Yapmayin bunu lütfen gerçekten bebek aciksa ve ya alti kötü olsa zaten o uyumuyacak ve ağliyacak. Teşekkür ederim hepinize. Lütfen sizde uyku rutinini nasil oluşdurduğunuz ile bağlı bir blog yazin.