MiracAlpinveUmutunAnnesi Kızlar merhaba migrenim var ve devamlı başım agrıyo. Malesef bu aksamda o aksamlardan birtanesi Kesinlikle geçmıyo Agrı kesici yuttum gecmedi Varmı başka bir onerisi olan ? Şuan karanlık bir ortamda duramıyorum oglum uyumadı başımı sardım eski usül gibi banamısın demiyo Midemi bulandırıyo ve gözlerim kapaniyo istemsiz Siz bu durumlarda neler yapıyorsunuz
EsofmanliSevketHoca MiracAlpinveUmutunAnnesi Telefona bakma daha kötü olursun, zencefil varsa evde o iyi gelir bulantını da alır, yoksa tarçın,badem,ceviz,fındık hangisi varsa evde tüket, ama telefona baktıkça geçmez🤨 Geçmiş olsun..
kurkmantosuz-madonna MiracAlpinveUmutunAnnesi vallahi 3 gün ben çektim parol falan kesmedi mide bulantım olunca artık dedim tamam yeter . Sağlık personeliyim ben kendime bacaktan ağrı kesici iğne vurdum yattım misss gibi oldu geçti ( tabi iğne öncesi yawrumu tıka basa emzirdim ) 5 saat sonra emzirdim bi daha
0110-ftm Benimde oyle oluyor basinizi soguk suya sokmak alniniza sguk uygulamak iyi gelecektir.Rabbim sifa versin cok zor
MiracAlpinveUmutunAnnesi 0110-ftm denicem kuzum teşekkurler EsofmanliSevketHoca sagol canım evet ekran kısık ahah oglum bi uyusa hemen uyucam aslında 😶 AskdakiHatun aa tamam canım bakayim ona tesekkur ederim Deletedmom7 evet ya malesef benimde bi agrıdımı 1 hafta gecmiyo basım savruluyo devamlı asyamoms tesekkür ederim
Deletedmom7 Bende dr var migren tlf a bakma kesinlikle hava değişimlerinde daha cok artıyor bu illet benmki 8 gündür ağrıyoe
MiracAlpinveUmutunAnnesi kurkmantosuz-madonna ay vurabiliyomusunuzzz 😂 Ne güzel ben emzirmiyorum 3 yasına giricek ocakta
kurkmantosuz-madonna MiracAlpinveUmutunAnnesi ooooo imkan verilse dikiş bile atarım kendime 😂😂 kendime iğne yapıyorum , serum takıyorum , kan alıyorum 😜😜
Naz0106 MiracAlpinveUmutunAnnesi Kıyamam ya şükür bende yok ama annemde vardı çok kötü birşey günlerce insan kendine gelemiyor. Annem hep başına patetes koyup bağlardı belki iyi gelir dene istersen.
Naz0106 MiracAlpinveUmutunAnnesi Tam üstüne senin başın ağrıyor oğlun uyumuyor ahh sana ne zor şu an at babasına o baksın 😂
Naz0106 MiracAlpinveUmutunAnnesi Babalar hep çabuk uykuya dalıyor😂 Oğlun uyuduysa iyi sende biraz dinlenirsin. Umarım daha iyi olursun.