Bulutyumurta Merabalar 3 ay 8 günlük bi oğlum var nerdeyse bir haftadır cok huysuz ağlıyor uyumak için yatıyorum ağlıyor o kadar cok ağlıyorki uyutamıyorum alıyorum kucağıma bu sefer uykusuzluktan durmuyor uyku saatini kacırmamaya calısıyorum ama ne mümkün yatırmaya calısınca bile basıyor cığlığı geceleride aynı sürekli uyanıyor bir saat bile uyumuyor ne yapabilirim çok zor artık bende ağlayacam :(
GokturkAlp Bulutyumurta Akşam uykusuna geçmeden önce bir duş aldırmak iyi gelebilir. Uyku moduna geçtiğinizde sakin bir müzik açabilirsiniz müziğe odaklanır sakinleşir. Emzik kullanmakta işe yarar.
Mehtee Bulutyumurta canim bizde bugun 3.ayimiza girdik 12.hafta atak haftasiymis yeminle sabah 9 uyandi tum gun uykusuzluktan huysuzlandi yatirmaya calisinca aglayip direndi yatincada yerine koyunca kalkiyordu.. Aksam ustundus aldirdim yatirana kadar canim çıktı yatti şükür yorgunluktan hali yoktu emmeye resmen..
Bulutyumurta GokturkAlp 12. Hafta atak diye geciyor ama 13 haftalık oldu ne zamana kadar sürecekki bilemiyorum
Zeyn_ Gaz , kabızlık, altının ıslak olması, diş çıkarma, atak dönemi, aç olması bunların birinin olması malesef yetiyor huzursuzluğa
Bulutyumurta Mehtee aynısı biraz önce oldu yorgunluktan ememiyor hatta dedim gücün bile kalmamış diye :( ne zamana kadar sürecek bu durum bi an önce gecsin
Mehtee Bulutyumurta bi kacgun daha surcek gibi zaten ardindan 15.hafta atagi baslayacak galiba bende atak tablosu var gunu gunune uyuyor sipanin😬
GokturkAlp Bulutyumurta Uygulamanın Blog bölümüne girip, arama butonuna atak yazarsan 3.atak dönemi başlıklı yazıyı okuyabilirsin. Çok faydasını görebilirsin vw bebeğinde ne gibi gelişmeler olacak bilgi edinebilirsin.