Miskokulum22 Almak istiyorum çok eşimi de ikna ettim fakat bişey sorucam evim dublex rahat kullanabilirmiyim aşağıda sabit kullanırım bir mutfak ve salonum var üst katta yatak odaları ve bir oda daha var gereksiz mi olur yardımcı olun lütfen 🤗
Deletedmom5284 Miskokulum22 canım çoklu haritalama özellikli aldım ben 5 farklı harita kaydedebiliyorsun yani ikinci katıda kaydeder xiaomi viomi v2 pro kesinlikle tavsiye ederim
ertugrulgozdee Merhaba ben xioami essentials mop 2in1 kullaniyorum. Cok memnunum. Hem siliyor hem supuruyor. Evim 120m2 gibi. Sarji bazen tam yetmiyor cunku 4 farkli ozelligi var turboda sarj cabuk bitiyor. Guzel bir kolaylik sagliyor. Oneririm😊
Gmznzalbrls-1820 ertugrulgozdee peki köşeler koltuk ve baza altları nasıl oluyor kaç saatte çektiriyor ;)))
Gmznzalbrls-1820 Aynı bende senin gibi düşünüyorum okadar para verip pişman olmak yada eşimin diliyle uğraşmak istemiyorum:)))
ertugrulgozdee Gmznzalbrls-1820 Koltuk altlarina giriyor koseleri de fircasiyla aliyor. Dakikada 1m2 gibi dusunun. Benim bebegim emeklemeye baslayinca aldim. Cok da rahatladim. Ben bebekle ilgilenirken o arkada evi supuruyor. Hatta evden cikarken calisitirip cikmisligim var. Herhangi bir sorunda telefona bildirim geliyor. Butun evi hatitanlansdirip kaydediyor. Girmesini istemediginiz odayi da belirleyebiliyorsunuz. Sarja kendi donuyor. Saticisi bu kadar detayli anlatmaz😅