yabe2210 Bebegi corona olan var mı belirtileri nelerdir. 1.5 yaşında ki kızımın ateşi ve burun akıntısı var çok korkuyorum
Wyz yabe2210 herkeste farklı belirti oluyo ama bende geçirdim burun akıntısı olmuyo aksine burnu ve genzi kupkuru kurutuyo normal soğuk alginligindaki gibi salgı cogalmiyo bence basit bi soğuk alginligina benziyo geçmiş olsun
Ebruomer yabe2210 1 yaşında oğlum ateş ve huysuzluk tu belirtileri geçmiş olsun korkmayın viral enfeksiyon da olabilir
Zk95 yabe2210 10 buçuk aylık kızım şuan karantinadayız hala önce ateşle başladı sonra burun akıntısı ve arada hapşuruk oldu
yabe2210 Wyz su gibi akıyordu burnu şimdi normalde bindi ateşi de indi sadece burun tıkalı ondan dolayı nefes almakta zorlanıyor
2kuzu-annesi yabe2210 canım öncelikle geçmiş olsun oğlumla bende korona şüphesiyle gitmisdik burun akıntısı vardı dr dediki biz burun akıntısı beklemeyiz kovidde ama bizde ateş yoktu
Wyz yabe2210 bana korona gibi gelmedi ama siz yinede tetikte olun ates olmadigi surece endiselenmeyin havalarda degisti ondan olabilir bu mevsimde oluyo coxuklsrda gennellikle boyle durumlar çok geçmiş olsun