Dmrmry Kızlar emzirirken idrar yolu enfeksiyonu olan oldu mu ilaç kullanılabilir mi sürekli çişim var ve kasık ağrım var
Melikederinakinnn Dmrmry bol su ic canm gunluk ic camaaaeini mutlaka degistir islak kalmamali ve bide karbonatli suda iceblrsn mikroplari sokuyor
Elifsenaveannesi Dmrmry canım bende o konuda çok çektim. Doktora gidip bi suya atıp içilen bi toz var ondan yazdır adını hatırlamıyorum gece yatmadan önce son idrarını yapıp içiyorsun 2 güne bişeyin kalmıyor canım Allahın izniyle. Arada tekrarlıyor ama 5 6 ayda falan işte. Ha şimdi hatırladım . Urocare dite turuncu beyaz bir kabı var canım. Tekrar geçmiş olsun.
jap Dmrmry lohusayken olmuştum hem de baya yüksekti enfeksiyon değerlerim. Ateşim 39dan inmiyodu. Tir tir titriyodum. Antibiyotik kullandım, serum yedim günlerce aynı zamanda emzirdim. Doktora gidip emzirdiğinizi söyleyin ona göre bi ilaç verirler
Ahkukulivahkukuli Munorol yazdırabilirsiniz tek kullanımlık sase gece yatmadan önce tuvalete ckip mesaneyi bosakttiktan sonra bi bardak suda eritip icin mümkünse gece sabaha kadar tuvalete gitmeyin ki mesane temizlensin reçetesiz satılıyor bilginize. Geçmiş olsun.