Cem 9 aylık bebeğim sürekli bağırıyor kalıcı olur mu yoksa bu dönemde henüz konuşmaya başlamadığı için kendisini böyle mi ifade ediyor tecrübeli anneler? Evde bebeğimizle birlikte üç kişiyiz be babası ne de ben yanında bağırmıyoruz oba rağmen büyük bir insan gibi çığlıklı bağırıyor
Ebrarmerve Cem ben kendilerini taniyolar diye düşünüyorum benim kizimda bu ara sürekli çığlık atiyo yapma yavrum deyince gülüyor kendince eğleniyor :)
Minik_mucizem02nisan Cem Benim oğlum da 7 aylık bizde de aynı hep her şeye bağırıyor. Bazen kulaklarım ağrıyor.
zeynepin_annesi31 Cem bu ay da ki bebeklerde görülen bir durum galiba canim kızım 9,5 aylık o da öyle surekli bağırıyor avazı çıktığı kadar 😀
Cem Hunilianne Seviniyor bağırıyor heyecanlanıyor bağırıyor istemediği bir şey olduğunda bağırıyor kalıcı olur diye çok korkuyorum.
Hunilianne Cem bence olmayacaktır, sesini keşfediyor gibi düşünebilirsin. Benimki 7-8 ay civarıydı yanlış hatırlamıyorsam bağırdığı çünkü görümcemin oğlu küçüktü korkuyordu bizimki bağırdıkça 😂şimdi 11 aylık olmak üzere yapmıyor öyle artık
AybarsMomy Cem e benimki 4 ay 8 günlük bas bas bağırıyor 20 günden beri evi yıktı apartman ayağa kalktı 9 aya akdar sürecek mi yani🤦🏼♀️ yüzüne bakıp annecim desen bağırıyor aa benim oğluşum desen bağırıyor babası işten geliyor babam diyor bağırıyor oyun oynarken sıkılıyor bağırıyor