fm_92 Oglum 1 yas 4 aylik, hamile oldugumu oyrendim, 2 yasina gibi emzirmeyi dusunuyordum, devam etmeli miyim? Hamileyken emziren annelerden cevaplamasini rica ediyorum.
iki-bal-kiz-annesi fm_92 benim de kızım yedi aylıkken hamile kalmıştım doktora sordumda doktor emzirmemen gerektiğini söylemişti Ve bütün akrabalarım da emzirmeye çocuk zehirlenir vs filan deyince ben hiç emzirmedim çok iyi oldu zaten emzirmeye devam ettikçe kızını göz altları filan morarmıştı artık belliydi zaten siz emzirirseniz bile Çocuğa yani o diğer büyük çocuğunuza yaramayacak diğer o karnındaki çocukta inanılmaz bir şekilde etkileniyormuş ben öyle duymuştum yinede siz bilirsiniz ama emzırılmemesı gerekiyor karnınızdaki çocuk daha çok etkılenır Ve çok iyi beslenmeniz gerekiyor emzırmeyı dusunuyosanız
Hunilianne fm_92 hayır böyle bir şey yok, kesinlikle emzirebilirsiniz. Eğer dusuk tehlikeniz yoksa ve büyük bebeğiniz meme istiyorsa emebilir anne suru kimseyi zehirlemez süt kendini korur
Edaa fm_92 Ben kızım 1 yaşındayken öğrenmiştim hamile olduğumu,doktorum doğuma kadar emzirebileceğimi söylemişti. Benim kızım emerek uyuduğu için hamileliğimin 6. Ayına kadar emzirdim çünkü artık güçsüz kalıyordum ve uyku düzeninin oturması gerekiyordu..