mrszng03 Merhaba anneler yeni dogum yapan bir kuzenim var bir göğüsümden tek süt geliyor diğerinden hiç gelmiyor sürekli sağmaya çalışıyoruz ama yine de gelmiyor ne yapabiliriz yapısı mı böyle acaba yani me yaparsak yapalım süt gelmeme durumu olur mu ?
Elifim61 mrszng03 Benimde öyle sadece 1 ay çok az sağabildim şuanda hiç yok. Oğlum 4 aylık tek göğüsümden sağarak veriyorum. Doktorada sordum emmediği sürece süt gelmeyebilir dedi.
Arzu-omur23 mrszng03 bnmde olmuştu. Doktor soganı haşla bölp gogsune koy uzerıne de sıcak havlu koy gelır demıstı. Oylede oldu.
mrszng03 Elifim61 @Kuzucum aslında mesele kilo değilde bu sefer bi göğsü büyük diğeri küçük kalacak diye korkuyoruz 😦
Kuzucum Bebeğim 4 aylık tek meme emziriyorum öbür memeden az geldi zamanla süt gelmedi şükür kilosu iyi
mrszng03 Tugrabey35 hayır cnm zaten yeni doğum yaptı diğerinden de çok az geliyor bi hafta oldu dogum yapalı damla damla geliyo yapmadığımız şey kalmadı
Tugrabey35 mrszng03 sicak su torbasi gogsunun uzerine koyun sut sicagi sever insallah iyi gelir surekli sicak dus alsn canm bide inanmiyan olabilir belki ama tamamen pskolojiyle de alakali sutum az bebek doymuyo dedikce sut cekiliyo sanki. Ben buna cok inandm
mrszng03 Tugrabey35 evet buna bende inanıyorum 😊 dünden beri sıcak suya da başladık inşallah akmaya başlar
mrszng03 Nilinannesiii suan sezeryan yeri hala acıdıgı için kucagına alamıyo fazla ama onu da deneyecez teşekkürler 😊
mrszng03 Nilinannesiii kullandık maalesef öyle bi hata yaptık şimdi de bıraktıramıyoruz ama ayakta denedik bugün tuttu biraz 🥰
Nilinannesiii mrszng03 kasik biberon alin canim onunla verin bol bol ten temasi yaptirin emzirmeye calissin💕