Yasemila Kızlar 3 aylık bebeğim sürekli eli ağzında bağırıyor artık sokamadığı için eli ağzında olmayınca da cık cık ağzından ses çıkartıyor. Normal ellerini keşfediyormuş ama acaba ağzına tüy falan mı girdi 🤔
Busrakavak Yasemila elinin ağzında olması çok normal bağırmasının sebebi sesini keşfediyordur merak etme geliştiğini gösterir😊
Misssimsek Yasemila oğlum 4 aylık bir aydır aynı durumdayız. Eline ne gecerse emiyor. Yumruklarını sokuyor ağzına. Daha fazla girmeyince sinirlenio6bagiriyir. Kucağa alınca omzumu emiyor. Emzirmeye çalışırken kolumu emiyor. Kıyafetlerinin yakasini emiyor. Bugün camdan bakarken perdeyi bile emdi 😂😂😂
Deletedmom_29 Yasemila benim oğlum da 3 aylik olacak öyle çığlık çığlığa ellerini yiyor. Onu gördükçe diyorum ki ne kadar zor bir şey büyümek
Yasemila Busrakavak ağlıyor sürekli bir de kucak istiyor bazen kucakta yetmiyor. Eli ağında artık kıyafetler salya hep sanki diş gibi ama çok erken
Babyliaaila Şuan keşke size videosunu atabilsem yumruğunu yiyor altını değiştirirkende ayak parmaklarını 🤦🏻♀️ Yiyemeyincede aaaa diye kulak yırtan bir çığlık 🤷🏻♀️
Yasemila Babyliaaila görmek isterim WhatsApp verebilsem verirdim inanın ki el sürekli ağız da salya akıyor 😟
MelikeYavuzFurkan Yasemila oğlumda 3 aylıkken aynı şekildeydi 5 ayında yine aynı şekilde devam ediyor damakları kaşınıyor normal yani öyle olması
Melisasbasi Misssimsek ay çok güldüm bizimkide böyle omzumu emiyor telefonla konusuyorum cuk cuk omzumu emiyo 😂 battaniyeesini emiyo ellerini emiyo ellerini bulamassa bagiriyo emzigi veriyorum onuda cuk cuk emiyo çok tatlilar ya 😍😂
Yasemila Misssimsek aynen bugün kucağım da elimde armut var kafasını eğmiş emmeye çalışıyor versem emecek 😂
Yasemila Deletedmom_29 aynı valla bir de huzursuz gaz sorunu tam bitmedi oda daha da sinirlendiriyor 🙄
Misssimsek Melisasbasi bende birgün onu emecem haberi yok 😂😂 yeleği falan sırılsıklam oluyor emmekten 😂 dedigin gibi birde tatlı birde tatli
Mom9 Yasemila aynen yalancı öksürükler de olur zamanla unutacak merak etmeyin sadece tepki verip engellemeyin daha çok meraklanıp yapar :)
Yasemila 01asaf01 valla sormayın ya bide huzursuz bu ara uykuları bozuldu hep uyurdu 8de şimdi daha yeni daldı ama oda kalkıyor 10 dk sonra 🤷🏻♀️
Kutayemine Yasemila 3 aydan beri 8 buçuk aylık olduk hala aynı senin anlattığın gibi ☺️ dişi çıkana kadar devam ☺️ Diş kaşıyıcılı önlükler var ben bayağı faydasını gördüm dene istersen