Elbuel Kızlar 18 haftalık hamileyim 3. Çocuğum hareketlerini hissetmedim henüz normal mi 3. Çocuğum ama her seferinde yeni hamile kalıyor gibi unutuyor insan
boncuk80 Elbuel Ben 22. haftada hissetmiştim, hatta çok erken hissedenleri okuyup okuyup kahroluyodum, Ultrason haftasını iple çekiyodum.Üzülmeyin sakın uzuyor süreç.
Ahsen25 Elbuel. 20hafyadan snra az az snra 24ten snra heran hiissediosnz bn 26 haftaligim hissediorum bayagdr
Volmine Elbuel yakın hissetmeniz bebeğiniz cinsiyeti ne erkek erken hissediliyor diyorlar . Birde canım öteki çocuklardan kendinizi dinleyemiyorsunuz ki
Volmine boncuk80 evet ben 17+4 hissettim mesela belli olmuyor bebek hareketliyse annenin hissetmesine bağlı normal yani
Elbuel Volmine cinsiyeti erkek canım Evvet hep.derler erkek çabuk oynar diye bende korkdum oyuzden canım ya inşallah sağlıkla gelir
Elbuel Ahsen25 hmm bende korkdum.ya internetden okudum allahbkorusuj hareket etmeyen çocuk kemik gelişmemiştir felan yazıyordu oyuzden size sormak istedim canik çok sagol
Volmine Elbuel sıkıntı yoktur annesi siz daha tecrübelisiniz iki tane olmuş normal mi doğum oldu ötekiler
Volmine Elbuel hayır canım demek istediğim yatıp dinlenseniz hissedersiniz . Öteki çocuklarınızdan oturamıyorsunuz dur
Elbuel Volmine ayy inşallah her sey yolundadır valla canım şöyle diyim her gebeligimde ayrı bir ilk yaşıyorum karnından çıktıktan sonra unutuyor insan ilk kızım normal oldu 10 yaşında ikinci kızım sezeryanla oldu 9 aylık🙈arkasına oldu hemen buda sezeryan olcak inşallah
Elbuel mervedmr ayyy allahım maşallah rabbim.tamamini erdirsin sağlıkla.kucagina al inşallah benimde 2 kızım var birde oğlum olcak inşallah