minnakbaby Dis cikariyor kopek disleri gelecek hic bisey agzina sürmüyor kilitliyor agzini sevdigi seyleri de yemiyor.. ne yapacam gece beslenmesi yok ama gece acikmaz mi? Kesin yer dediginiz tarifler var mi? 😔😔
My_son minnakbaby tarifleri bende bekleyim. Bizimki yayla corbasi mercimek corbasi bide kofte yaparsam azicik yer. Gece yiyp yatiuosa acikmaz artik sabaha kadar durabilirmis onunla. Benim oğlum da 100 kere kalkar gece
minnakbaby My_son aksam yemegini yemedi yaaa 😔 yatmadan mama iciyor ama onunla durmZ galiba sabaha kadar bilmiyorum mama idare eder mi ki?
My_son minnakbaby valla canim idare eder diye biliyorum bende gece beslenmesini kesmek istiyorum ama imkansiz gibi duruyor. Deliksiz uyuyosa karisma bence aciksa zaten kiyameti koparir ikide bi kalkar
minnakbaby My_son zor da olsa yediriyodum hic boyle olmadi cok uyaniyor yanimda yatiriyorum bikac kere uyaniyor. Bazen de su icmeden uyumuyor belki ac oldugundandir onu da bilemicem 🤔
minnakbaby My_son ben gece beslenmesini cok uyandigi zamanda kestim. Dedim nasilsa uyanip duruyor nasilsa uykusuz kaliyom gece beslenmesini keseyim aradan çıksın 😆 cok rahat oldu valla
My_son minnakbaby bende dusunuyorum da bakalim artik nasil olcak ☺️ama memede uykuya daliyo zor olcak biz de