MomofEymen Oglum 4.5 aylik ve bir kac haftadir hic yatmak istemiyor hep kucak istiyor, gezmek istiyor kucakta, bel agrisindan öldüm bittim artik. Kollarim bellerim bittim. Benim gibi olan varmi?
Arivizviz MomofEymen benimki de 4,5 aylık bugünden başladı huy değiştirmeye sanırım. Çok çabuk sıkılıyor hep kucağıma alayım istiyor alınca yüzüne gözlerine dalıyor. Tam gaz sancıları bitti biraz rahatlayacağız dedim bu seferde dişler gelecek sanırım elleri sürekli ağzında diş yerleri şişmiş beyazlamış. Allah yardımcımız olsun kardeş 🙏🏻😬
MomofEymen Arivizviz aynen bizimkide öyle elleri bide yumruk yapipda sokuyor, cok skliyor, durmadan ilgilencen, iki dk tek kalmak istemiyor hemen agliyor, hicbisey yapamiyorum. Uykularida azaldi gündüz. Ayyyyhh cildiricigimm🤣
Arivizviz MomofEymen bende hiç bir iş yapamıyorum başında bekliyorum resmen🙈 yediğim bulaşıkları bile bazen akıtıp makineye koyamıyorum sese uyanıyor. uyuyunca acele acele yemek yiyip tuvalete koşuyorum. Rabbim bize de rahatlayacağımız günleri tez zamanda göstersin 🙏🏻🥰