Happy__yenianne Yalanmi yani 😔😔 emme reddi de yasiyorum bebisim 5 aylık geri döner mi ki 😔 emmiyor da hicbirsekilde uyurken anca sagayimmi sizce kuru kuru cekiyor yavrucagim kac post actim yardım ne okursunuz kendimi yetersiz hissediyorum
Dragon2018 Happy__yenianne kısır yerdim ben iki günde bı bol yeşillik roka dereotu maydonoz marullu bol kimyon koyardim bence kısır tam süt yapmalik yani onu yiyince baya sütüm artardı .incir hurma dut protein feln bunlarda çok süt yapıyor helva vs
CansuveCan Canım bol bol su iç. Bende senin gibiyim ama aç kalacaksa mama takviyesi yap. Ben mama ve meme veriyorum geceleri emiyor gündüz mama ve süt sağıyorum. Her şeyden öncesi bebeğimin sağlığı mama yada meme hiç fark etmez
Gulten20 Happy__yenianne bana bulgur pilavı ve ıspanaklı börek iyi gelmişti tavsiye ederim. 5. Ayda doktorumuz ek gıdaya yoğurtla başlatmıştı bize.
[silindi] Aynılarını bnde yaşıyrm bnada çemen otu hapı iyi süt yapmıştı ama bebeğim 5 aylık olunca yine yetmiyr sütüm hep mama meme gidyrz
Belinaysmom Happy__yenianne tahin pekmez çayla büskivi kuru üzüm incir günde bi bardak ılık süt bal kaymak tereyağı,, rezene çayının çok faydasını gördüm