Aselyaa Fbasturk humana still tea cay ic. İncir dereotu ye bugday haşla ye cnm bunlar sut yapiyo bide rezene
Aysecan Fbasturk bana galactago önerdiler eczanede bulamadım muadilini aldım adı mummylac.faydasını gördüm bitkisel damla
sevimli61 Fbasturk ben bol bol sağdım Suyu çok içtim Komposto rezene fazlasıyla tükettim Hurma kuru incir kuru kayısı yedim
Eylulsmom Humananın emziren anneler için çayını kullanıyorum çok faydası olduğunu düşünüyorum. Sütünüzüde gün içerisinde sürekli sağın. Allah şifa versin
Mervebtnrr Eylulsmom bende bugün aldircam canim çok faydası oldu mu bide markette fln var mı yoksa eczanede yâda civil e bebek gibi yerden mı aldinz
Makbuss Aselyaa merhaba ben yurtdsnda yasiyorum acaba bu cayin fiyati nedir kayinanama aldrsam ve baya fayda ediyormu
Eylulsmom Mervebtnrr Ben eczaneden aldım fakat fiyatı eczanelerde pahalı. E-bebekte 4lü set olarak satılıyor o şekilde daha uygun bakın isterseniz. Normalde 44 TL e-bebekte 4lü set 105 TL ben çok faydasını gördüm inşallah sizde de işe yarar
Mervebtnrr Eylulsmom çok faydasını gördüm canım ilk günden eşim eczaneden 40 a almış civilde 32 lira e bebek uygunmus
Denizefe Fbasturk humana süt çayı galacgo vitamin damla iç çok etkili hurma badem incir ye bunların yanı sıra
ATC Fbasturk benimde oğlum 1 hafta kaldı küvezde makineyle şahsım komposto içtim bestlak süt attırıcı damla petibör pisküvi ve düzenli yemek yemek canım mutlaka bunları yap artıyor
Lna Fbasturk beyaz helva humana süt çayı kuvezden çıkınca allahın izniyle yanınızda uyuyun koynunuzda inanılmaz süt artıyor
Nil33 Ciğer,et,tavuk,balık,,bulgur pilavı,rezene,kuru incir,su(günlük 3 lt içmeye çalış) ve tabi ki uyku