Sevilsevil [silindi] valla islak mendille siliyorum pisik olmadi hiç ilk zamanlar sleepy saf su kullandım şimdilerde dalin unibaby minies farketmiyor
Ercanekininannesi Sleppy yenidoğan ıslak havluyla siliyorum. Saf suyla dokunmuş içindebaşka hiç bi madde yok. Her seferinde su ısıtıp pamuk ıslatmaya hiç gerek kalmıyo 👍🏻
elifiii [silindi] baby me yenidoğan ev için. Waterwipes ve unibaby dışarısı için kullanıyorum. evde kakası için müslinden 50 tane küçük mendil yaptırdım, önce onunla kabasını alıp ıslak mendille öyle siliyorum. Çok rahat oluyor.
ozzdemiraude [silindi] 60 lı pamuklardan alıyorum uni baby, ılık suya batırıp siliyorum. E bebekte koli satılıyor içerisinde 11 paket var, 70 lira civarı.
Eminee [silindi] doğduğundan beri bebek bakım pamuğu ve su ıslak mendil dışarda mecbur kalırsam yenidoğan kullanıyorum
Ata0707 [silindi] baby MR pamuk ile temizliyorum hiç ıslak mendil kullanmadım..1 yaşına kadar pamuk kullanmayı düşünüyorum
Kuzummmmm Islak mendillerin içinde paraben olmayabilir ama islakligini muhafaza etmek için aklınıza gelmeyecek kadar kimyasal var . Ayrıca yeni doğan bebekler her temasta sicak ten ister. Islak mendil kimyasal zararı dışında soğuk olduğu için ürkütür bebekleri alt açmada huzursuzluk yapar. Saf pamuk ve sıcak suyla silmek inanın hiç zor değil . Küçük termosunuz varsa sıcak su koyun içine her saferinde sicak su getirmenize gerek kalmaz değişeceginiz zaman kapağına döküp pamugunuzu ıslatın. Bu sıcaklık bebeğinizin de çok hoşuna gidecek emin olun.
Hzl [silindi] ben yenidigan ıslak mendili alıyorum onuda yıkayıp kullanıyorum üzerindeki kimyasallar gitsin diye