Efeninannesi12 Arkadaşlar 2 aylık oğlum var . Oğlumun kaldığı oda hariç diğer odalar nem yüksek ve duvarlarda küf oluştu bazı yerlerde . Ve bu küflü odalarda oğlumun kıyafetlerini kurutmak zorunda kalıyorum acaba zarar verir mi küflü odada kıyafet kurutmak sonrada giydirmek bebeğe ?
ZeynepKarataTeytey Efeninannesi12 bence kurutmayın küflü odada Allah korusun astım olur asacak yeriniz yok mu
Ercanekininannesi Benimde yatak odam öyle oğlumun beşiğini taşıdım ordan. Ama biz bile o odada yatamıyoruz ve eve girdiğimizde girişte bile rutubet kokusu oluyo. İmkanınız varsa bi an önce taşının çünkü sizin içinde bebeğiniz içinde çok tehlikeli astım ve daha bi çok hastalık riski var. Biz ev bakıyoruz en kısa zamanda taşıncaz
Efeninannesi12 Ercanekininannesi oğlumun olduğu odada bişey yok şükür çamasıtlarıda koridorda kurutcam artık napayım o zaman bişey olmaz heralde zaten odalarn kapısı hep kapalı tasınma iimkanmz yok şark görevindeyz ev yok kiralık
Ercanekininannesi Efeninannesi12 ozaman o odayı sık sık havalandormaya çalışın kısa kısada olsa. Çünkü koku tüm eve yayılır sizin için de tehlikeli
Deletedmom006 Efeninannesi12 bizde sirnaktyiz. Zar zor ev bulduk. Oda rutubet kuflu. Bende kuruttugum odada kuf gordum hep rutubet oldu. Hep acip havalandiriyorjm baska yapcak biseyim yok sanirim
Minikevrenim Deletedmom006 imkanınız varsa kurutma makinası alsanız daha iyi olur bebişin sağlıgı için🌸