Dilanuslu canım olabiliyor anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal deniliyor ama şu da var belki yoktur illaki her gün yapacak diye bişey yok oğlum hep 1 haftada bir yaptı geçenlerde 10 gün yapamadı zorlandı yapar diye bekledim yok ıkındı zeytinyağı verdim poposunu uyardım masaj yaptım banyo yaptırdım tüm gün böyleydim akşama banyodan sonra masaj falan yaptım öyle yaptı tabi daha ufak poposunu falan uyarma ama masaj yapabilirsin ayaklarını hafiften it çek karnına saat yönünde hafif masaj yap karnını sıcak tut zeytinyağı verebilirsin zararı yok aksine faydası var arkadaşlarım doğdukları zamandan beri veriyorlar ben şimdi hergün bir iki çay kaşığı veriyorum geç bile kaldım bence mama alıyorsa mamasına koy birde biogaia damla var bağırsak düzenleyici gece yatmadan önce ver istersen oda işe yarıyor ama önce zeytin yağı dene bence hakiki ılık ver en azından doğal kullandığın gaz damlası varsa oda yapabilir ben metsil kullandım o yaptı muhtemelen geri bıraktım şuan 4 ay 15 günlük oğlum gaz damlalarını bıraktım