Ecee [bilinmeyen] benim gece 7buçık gibi yatıyor 22:30 gibi uyanmadan emziriyorum 2 ye kadar uyuyor kesintisiz ama her zaman değil maalesef bunada şükür tabiki ama gündüz neredeyse hiç uyku yok
ozelegtmcianne [bilinmeyen] gündüz yarım saatlik uykular gece bir ya da iki saate bir uyanmalar çok zor bu aralar maşallah yavrunuza hiç değişmesin inşallah çok yorucu oluyor o zaman
Sevda6767 ozelegtmcianne kaç aylık bebeğin. Benim kızımın da gündüz uykulari yarım saat ya. 5 ay 19 günlük. Kafayı yicem odadan çıktığım gibi uyanıyor
Meyra ozelegtmcianne 5 ay 10 gunluguz bizde malesef zor günler geçiriyoruz ne gece nede gündüz uykumuz kalmadi sinirlerim yıprandı resmen 😭😭😭😭
Karakiz [bilinmeyen] masallah uyusun biz yarim saat arayla uyuyk tam ben biraz dinlenim uzanim dersem oglum.uyaniyo hissediyomu acaba 😊38 gunluguz gece uykusu hic yok ins kirkindn sonra duzelir 38 gundur uykuya hasretim 10 dk uyusam cocuk gibi sewiniyom 😀😀
Ada_kiz Karakiz benimki öyleydi kırkından sonra düzeldi ama ben beşten dokuza kadar uyutmuyorum banyosunu da geç saatte yaptırıyorum inşallah sizinki de düzelir
Gokceayy Karakiz acı ama gercek kırkından sonra düzelmiyor daha beter oluyolar resmen kandırıldım ben büyükler hep kırkı dolsun düzelir dedi olmadı
Nefes Karakiz daha çok küçük annesi bizde öyleydik şimdi 3 aylık olduk çok rahatız merak etme 1 ay içinde gece uykuları uzar
ada1180 Karakiz bizim 74. Gün hala aynı cnm kırkında düzelir dediler düzelmedi şimdide 3-4 aylık olmayı bekliyoruz bakalım🤣
HaticeY [bilinmeyen] benim doğduğundan beri saat başı kalkıyor hatta bazen gece kalkıp 1 saat duruyor çok şükredin zombi gibiyim 4 buçuk aylık maşallah bebeğinize🤗
Ercanekininannesi Benimki 8-9 gibi uyuyo 12 gibi yediriyorum uyurken bi de 3 te yediriyorum sonra sabah 7-8 gibi uyanıyo🤗
Selelay [bilinmeyen] oyyy öyle kıskandım ki🙈 nasıl oluyor o yahu? Hiç mi acıkıp uyanmıyor bu bebek🤷🏼♀️ Benim oğlum 4 ay olmak üzere dün gece saat başı uyanıp emmek istedi🙈 ama çok dakik bi çoçuğum var her saat 18 yada 19 geçe uyandı sağolsun🎉🤦🏼♀️
EsraDeniz Selelay bizimki de 11 buçuktan 5 buçuğa kadar tüm buçuklarda uyandı??! Birkaç gündür böyle. 3 ay 12 günlük. Doğduğundan beri uyku yok :/
ozelegtmcianne Sevda6767 4 ay 14 günlük evet aynı durumdayız ve iki saate bir uyutmama rağmen süre uzamıyor bir türlü kabullendim ama hiç dinlenemiyorum üstüne gece de eklenince daha zorlaşıyor ne zamandan beri böyle bebeğin
Merveedd [bilinmeyen] benim oğlum 8.30da uyur 1.30da ilk beslenme 5.30da diğer beslenmesi uyanış 9da😊
EsraDeniz Merveedd maşallah ya biz de iki saat uyusa şükrediyoruz. Keşke tarifi olsa bu işin de verseniz :))
Ozgecan3 [bilinmeyen] gündüz kestiniz uyumaz 45 dakika 2 saat fazla gece 4 saate bir kalkio bazenn 3 saate bir kalkıp mama yiyip yatio geri 3 buçuk aylık
SelmaYakup Benim oğlum gece 1 de yatar 2 yada 3 kere kalkar 3 saat falan uyuyor kesintisiz gündüz hic uyumuyor böyle olan var mi ?? Gündüz nasıl uyuyabilirim.
Sevda6767 SelmaYakup benim kızım öyle canm. Bütün uyku postlarinda yazmisimdir :) günde iki kez o da yarım saat falan uyur.
ayis [bilinmeyen] Maşallah..3 ay 3 günlük bizim hiç öyle bi uykumuz yok akşam 10 da yatıyo gece 12 buçukta kalkıyo emiyo iki de kalkıyo sabaha kadar iki saatte bir kalkıyo
Deletedmom006 [bilinmeyen] ne iyimis yaaa. Benimkinin oyle uyumadi asla olmadi olcagi umidide kalmadi🤦🏻♀️
SelmaYakup Sevda6767 Uyumadigi zaman duruyormu peki canim benimki durmuyorda hic bir ev işi yapamıyorum eşim gelene kadar inşallah düzelir.
Sevda6767 Bengubaran yanlış anlama ama bizim gibi olanları duymak sevindiriyor :) inşallah düzelirler en yakin zamanda ya çok zor
Bebislihayat [bilinmeyen] 14 ekim doğumlu sanırım:) bizim ki de 14 eküm doğumlu... gündüzleri yarım saati geçmiyor uyuması geceleri emmek için kalkıyor sadece
Deletedmom444 [bilinmeyen] maşallah nasıl dayanıyor ki açlığa benimki 5 buçuk aylık daha hiç o kadar uyumadı en fazlası 4 saat falan
Deletedmom444 [bilinmeyen] bin kere maşallah ya deme her yerde bozulur bende çoğu şeyde oluyor dile getirince bozuluyor inşallah hep devam eder.