Kizlar 15 gunluk bebegim var. Ilk dogdunda emiyordu fakat uclari catladigi ve kanadigi icin hemsirem ezmirmeyi iylesene kadar birakip saglam lazimdi bende oyle yaptim sagdim. Iylestu uclaru ama simdide gogsumu tutmuyor. Ozel biberonla mama veriyorum veya sagdim sutten veriyorum. Medela markasi emmesi cok zor bi biberon kendil denedim cok zor emmesi. Kizim o biberondan icemedi basta sonra alisti cenesi guclensin diye. Ama simdi gogsumu tutuyor ama ememiyor. Emzik gibi emiyor sutu icine cekmiyor. Agzini iyice acmiyor. Bazen dogru tutuyor ama bi kac kez emzik gibi emince kayiyor ta ucuna dogru sonra ucunu tutuyor sonra yine canim aciyor uclarim. Cildiracam. Sutum azaldi. Aglamaktan helak oldum😢😢 ben mi hata yapiom yoksa hemsire mi hata yapti anlamadim. Ama uclari gercekten kopacakti ici gozukuyordu resmen kaniyordu kadin o yuzden emzirmeyi simdilik birak iylesene kadar dedi, yoksa ucu kopacakti nerdeyse. Tekrar alistitmam lazim ne yapmam lazim yardim edin??? Geceleride deniyorul yine aynisi tutuyor sonra ucunu tutuyor geri emzik gubi emiyor sutu cekmiyor. Kafayi yicem😢😢