Oslemosguu Kızlar eşimin testi pozitif çıktı hiç beklemiyorduk moralim çok bozuldu 6 aylık bebeğim var napicaz bilmiyorum esim bi odada karantinada bebeğime bisi olursa diye cok korkuyorum bende maske takıyorum offfff ne olucak boyle çok üzgünüz
Ogulcan Oslemosguu canım bende aynı sıkıntıyı yaşadım benimde 28 günlük bebeğim var ilk eşimin testi pozitif çıktı sonra benim bebeğimi emzirdim ama kucağıma alırken sürekli yeni kıyafet giydim sık sık duş aldım kalın maske ile dolaştım evde bebeğimin odasını ayırdım kamera kurduk canım sende önlemini al çok şükür biz hafif atlattık bol bol C vitamini limonlu su tüketin
-TubAsel- Oslemosguu canm benimde eşim.pozitif benimde 8 aylık bebeğim var bendede belirtiler vardı ben pozitifim sandım ama test yaptılar negatif çıktım eşin odayı ayırdın maskeyle gezin evde hep banyoları da ayırın o şekilde idare edin ben de çok korkuyorum ama aradim bugün anneme gidiyim diye oda yasakmış kaldık böyle
bitterdelisi24 Oslemosguu hıcbsey olmaz korkmayın bebekler cok sukur hafıf atlatıyo kendınzr dıkkt edın esınıze iyi bakın ınsallah bı an once atlatırsınız