Kızlarrr 🙈 çok mutlu oldum şuan oğlum 4 ay 15 günlük yüz üstü uzandırıp dönmesine yardımcı olmak için çabaladım hep ama oğlum hiç sevmiyor öyle durmayı önüne ıslak mendil poşeti çıngırak hışırtılı kitap emzik dikkat çekeceği ne varsa koyuyorum ağlamaktan görmüyor bile uzanmayı sevmiyor hep oturmak istiyor kucağımda 5 10 dakika falan oturtuyorum biraz ama destekle oturtmaya başlamadım neyse bugün annemlerle görüntülü konuşuyordum yastığa yatırdım yanımdaydı uyutacaktım kendisini zaten çırpına çırpına aşağıya doğru getirir hep bu sefer de dönmek için çabaladı maşallah hafif döndü ama başarılı olamadı tabi ama o çabası çok hoşuma gitti elleri ağzında çırpına çırpına bir hal aldı çok tatlı gözüküyordu demekki artık dönmeye başlayacak çok şükür yeni yeni şeyler öğrenip yapması o kadar mutlu ediyorki beni sevinçten ben havalara uçuyorum resmen ilk güldüğündede böyleydi her anı her hareketi çok başka tat veriyor 😂 doktorumuza da sorup destekle oturtmaya başlayacam artık zaten kendini kaldırma eylemi vardı 3.5 ayından beri bu sefer dönme eğiliminde bulundu bundan sonra daha da dikkat etmem gerekecek demek oluyor ki ne yaparsak yapalım canları nasıl ve ne zaman isterse o zaman yapıyorlar keşiflerini minnaklar 😍