[silindi] Bebeğinde gaz problemi olanlar ne yiyorsunuz ben gaz yapmayan bir yiyecek bulamıyorum herşey gaz yapıyor
Nadireyamac [silindi] malesef herşey gaz yapıyor zaten gazlı bi bebeğiniz varsa isterseniz aç gezin yine olacaktır. Belli başlı gaz yapan yiyeceklerden uzak durun nohut, fasulye vs.
Gulten20 [silindi] yemeklerden sonra 1 çay kaşığı kimyon yiyip 1 bardak su içiyordum ben çok faydasını gördüm gaz için.metsil tablet veya gaviscon şurup da içiyordum doktorum verdi. Geçmiş olsun
Symailay [silindi] yemeklerden sonra 1 çay kaşığı kimyon yiyip 1 bardak su içiyorum ayrıca hergün bir tutam dereotu çayı demleyip içiyorum ayakalarınızı sıcak tutun siz üşütmeyin yeter
[silindi] Nadireyamac o kadar dikkat etmeme rağmen hala hergün kıvranıyor geceleri uyumuyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Prensesannesi21 Nadireyamac kız sen tüm gaz postlarindasin 😄😄 az önce de gördüm yorumunu, gazdan sende mi çok cektin yoksa 😥
Nadireyamac [silindi] Bizim 45 günlük gece gündüz uykusu 15 dk yı geçmiyor üstelik ağlama krizleri var şaşırdım kaldım yani o yüzden aşırıya kaçmadıkça hafiftrn yiyorum artık ne yapayım soğan bile gaz yapıyor ne yicez
Nadireyamac Prensesannesi21 Benim tüm derdim GAZ 😂 Gece gündüz kıvranıyor yavrum ıkınıyor kıpkırmızı oluyor ağlama krizleri oluyor ohoooo benden çok çeken yoktur 😀
Prensesannesi21 Nadireyamac yaaa kiyamam ona benimde kızım 1 aylık bazen oda memede ağlıyo gazi olunca ama onun dışında senin dediğin kadar değil 😥 Genelde erkek çocukların gazi daha kötü olurmuş derler
Fndkzm Nadireyamac benimkide oyleydi sap sinlex gaz damlasi ve aguline gaz surubu kullaniyorum cok memnunum kendimde gaz yapan seyleri yemiyorum yemedigim halde benim bebegimdese gaz var ama bu damla ve surup rahatlatıyor 👀
Nadireyamac Prensesannesi21 aynen kuzum erkek benimki de valla 45 gündü 15 kere acillik olduk lavman bile etki etmiyor çocuğa
Nadireyamac Fndkzm sam bende kullandım canım baya danla kullandım bana mısın demiyor ıkınmaktan göbek fıtığı oldu
[silindi] Nadireyamac bizimkine de lağman bile etki etmiyor bizde 36 günlüğüz :( çok kıvranıyor napıcağımı şaşırıyorum
[silindi] Nadireyamac biz bugün aguline şurup kullanmaya başladık ilk gündem çok etkisini gördüm deneyebilirsin canım