Esra4
Siz kendi teşhisinizi neye göre koydunuz? Mukus olduğundan emin misiniz? Bir çok kez tahlil de benim mukuslu sandıgım kaka mukussuz çıktı. Kendi kafanıza göre diyet yaptığınızda gerekli besin ve takviyeleri almadan size ne olacağını düşünüyorsunuz? Diyet dediğiniz 3-5 gün denedim düzeldi diye birşey değil bu gıdaları almadan yaşamak nasıl zor tahmin edemezsiniz. 3 haftadan sonra etki gösteriyor. Kestiğiniz şeylerden hangisine alerjisi olduğuna nasıl karar vereceksiniz doktor takibi ve yönlendirmesi olmadan?
gaz başlı basına dert, kolik bebek insanı hayattan soğutuyor. İnsan evladına yarasın yeter ki herşeyi yapmak istiyor ancak diyete girmek inanın çözüm değil. Bebeğimde alerji var. Doktor yönlendirmesi ile bir çok çeşit diyet yaptım ama gaz sancımız 7 ay sürdü. Mukuslu kaka ek gıdaya kadar devam etti. Ağlama krizleri 4 aya yakın ancak azaldı. Bunlar alerjiden değil ki bebek olmasındandı.
Madem doktor yerine kendiniz karar veriyorsunuz neyi keseceğinize ben size katı diyet listesini vereyim;
- grup alerjenler;
Her türlü hazır gıda
süt ve süt ürünleri
yumurta
Mercimek
kivi turunçgil ve tropikal meyveler
Kuruyemişler
domates çilek patlıcan karadut nar
susam tahin helva
- Grup alerjenler
Kırmızı et
tavuk