DuyguSentrk Kızlar merhaba 😊 Mutfağıma güzel bir çaycı almak istiyorum daha öncesinde hiç kullanmadım önerebileceğiniz bir ürün marka var mı ? Çelik veya plastik olması farketmez fiyat olarakda en fazla 450 fln düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum ☕️
Reckless DuyguSentrk arçelik porselen demlikli semaver var çaydanlıktan bile güzel oluyor çayı bence. Geçen sene 500 600 tlydi bj sene 1400 tl olmuş letgoda falan garantilisini bulabilirsiniz ben çok memnundum misafir gelince falanda iyi oluyor
nikimikedi7 DuyguSentrk Plastik tavsiye etmem. Kaybar sıcaklıkla plastiğin özellikle kadınlarda bir takım sağlık problemlerine sebep oluyor. Ben altı üstü cam arçelik kullanıyorum. Ama sanırım şuan piyasa yok. Ailemdeki diğer insanlar alt üst çelik arçelik ve beko kullanıyorlar gayet memnunlar.
OrangesMom DuyguSentrk https://www.hepsiburada.com/karaca-demfit-2501-sesli-cay-makinesi-pink-gold-p-HBV00000C0I9F?magaza=ZeTa şundan 😊
DuyguSentrk eymenzeynep sıcak tutma özelliği var mı peki ayrıca çok çabuk kireçleniyor diyorlar doğru mu ?
eymenzeynep DuyguSentrk evet kaynadıktan sonra kendini sıcak tutma özelliğine alıyor otomatik. Evet kireçleniyor o zamanda biraz limon tuzu ve su ile kaynatıyorum miss gibi oluyor
OrangesMom DuyguSentrk Biz evlenirken takım olarak almıştık tüm küçük ev aletleriyle daha uygundu ama tabi şimdi her şeyin fiyatı uçtu 😕
CemalOzge Ben stilevs kullanıyorum çelik ısırmasından falan memnunum hafta sonu kahvaltılarında cay demliyorum. Akşam bitene kadar ısıtıp içebiliyoruz bozulmuyor hemen. Ama çabuk kireçleme yapıyor o yönden memnun değilim.
DuyguSentrk mermik onada baktım ama üst cam malzemesi nasıl ince mi genellikle yorumlarda hep kırılıyor diyorlar çünkü cam olanlara