Deletedmom7 Bir haftadır çok aşırı bir şekilde başım ağrıyor virüs oldum diye düşündüm testi yaptırdım negatif çıktı çok şükür bugün de iç çamaşırımda leke gördüm acaba adet başlangıcı olabilir mi altı ay önce doğum yapmıştım daha hiç adet olmadım (Migrenim var zaten ilaç kullanıyorum oda geçirmedi bugün iç çamaşırımda kan görünce adetten şüphelendim migrenim var zaten ilaç kullanıyorum oda geçirmedi bugün iç çamaşırımda kan görünce âdetten şüphelendim âdetten şüphelendim )
kurkmantosuz-madonna Deletedmom7 adet öncesi baş ağrısı olabilir canım tüm kadın hormonları beyincik üzerinden hipotalamustan salgılanır sebebi de büfeye ☺️
NrYlmzTsr Deletedmom7 benim de migrenim var, ve adet öncesi 1 hafta öncesinden başım ağrımaya başlar bilirim artık adet belirtisi diye.
Albertosss Deletedmom7 bol su iç canım benimde adet olmadan başım çakıyor şimşek gibi anlıyorum hemen ve buz küplerini tülbente sarıyorum onuda ensemden bağlıyorum iyi geliyor agrı geçiyor sende dene buz koy anlına ensene kulak arkasına , geçmiş olsun
Deletedmom7 kurkmantosuz-madonna bilemedim ki ama 7:8 gün oldu omuzlardan gelen bir ağrı daha önce kasık ve sırt ağrısı oluyodu
kurkmantosuz-madonna Deletedmom7 baş ağrısının bi çok nedeni olur ama ben böyle tarif edilemez şidddetli gerginlik tipi tüm başı saran ağrı olduğu zaman anlıyorum ki adet dönemi (6 ay oalacak doğum yapalı hala olmadım emzirdiğim için sanırım ) enseden başa yayılan ağrı migren olabileceği gibi boyun fıtığı nedeni ile de olabilir , değerlendirilmesi gerekir Omuzdan başlayan da genelde omuzdaki kireçlenme nedeni ile de olabilir
NrYlmzTsr Deletedmom7 çok şiddetli son seviye migrenim vardı benim, girdiğinde 1 ay çıkmayan. Hamilelikten önce hacamat yaptırdım o azalttı uzun süre yok etti hatta. Doğuma kadar ise en fazla 4,5 gün sürdüğü oluyordu. Şimdilerde 3,4 gün sürüyor migrenim.
Deletedmom7 NrYlmzTsr yok migren i sormuyorum adet olmadan önce nasıl anlıyordunuz ben bebekten önce olduğumda sırteve kaşık ağrısı oluyordu . Doğumdan sonra da olmadım zaten sizde doğumdan sonra ne gibi belirtleriniz ouuyo
NrYlmzTsr Deletedmom7 doğum öncesi şiddetli karın ağrım olurdu, şimdi o yok, sadece baş ağrısından anlıyorum. Bide düzenli olduğu için tarihinden anlaşılıyor zaten :)
Deletedmom7 Albertosss Çok teşekkür ederim ben de beynim patlayacak gibi hissediyorum deneyelim bakalım