Happy__yenianne Arkadaslar en son bebegimi dün aksam emzirdim sabaha süt olmadi gecede emdirmedjm çünkü bosken emdirince meme reddi yapiyor bebegim napmaliyim göğsüm su saat oldu hala dolmadi yani neden böyle kesildimi kesilecekmi bilemedim ya 😔😔napmam lazim yardim
benim-kalbim-o Happy__yenianne Bol bulgur pilavı ile soğan ye sabah akşam rezene iç sütün daha çok olacak farkı göreceksin bebeğim 5 aylık oldu hala göğsümden süt akıyor bu şekilde sütüm oldu hep
Derya_nil Happy__yenianne bende de oldu bian da resmen sütüm gitti yani.. Bir hafta kadar bi yemek kaşığı falan çıkıyo du Sonra normal yediğimden daha çok yemek yemeye başladım apararifleri de yanımdan ayırmadım özellikle kuru yemiş badem ve bol bol su susamasam bile içtim akşamları da rezene çayı yapıp balla karıştırıp içiyorum çok şükür düzelmeye başladı yaa. Biraz Kilo yaptı ama bebeğimden önemli değil ya
Happy__yenianne benim-kalbim-o bulgur pilavi bana yapmiyor gibi sanki yaa semce kesildimi sütüm 😔 geliyor var süt ucunda
Humi Happy__yenianne dolmadi derken? Hortumla bidon doldurma gibi dusunmeyin bunu lutfen. Bebeginiz cektikce dolacak. Emzirmeden once cokca yavrunuzu koklayin cigerlerinize ceke ceke sarikin simsiki en guzel sut attiran tarif. Birde tahin pekmez inanilmaz cogaltiyor cig olarak kaju badem ve cevizde oyle. Bublari yiyin mutlaka. Emzirme danismanlari sutub gelmemesi gibi bise soz konusu degil. Dogru yol izlememissinizdir derler. Siz elinizden geldigini yapin 🙏🥰
benim-kalbim-o Happy__yenianne Sütünün kesildiğini sanmıyorum sık sık bebeğine ver emdikçe çoğalacak süt dolacak
Kelebegimmmm Happy__yenianne yeme içmeyle süt olmaz. Yumuşak memede süt olmadığı anlamına gelmiyr. Süt bitmez. Sık sık emzirin.
Happy__yenianne benim-kalbim-o kuxumm emmiyor iste 😔 napacam bilmem süt gelmeyince sinir oldu emmiyor
Baharkokulum Happy__yenianne bebeğini çıplak göğsüne yatır bol bol ten teması yap. Süt hormonel birşey. Çocuğunla ne kadar temas edersen o kadar artar canım ❤
Derya_nil Happy__yenianne olabilir sinir stres ve yorgunluk en büyük etken oluyor. Rabbim yüreğinize ferahlık versin inşallah 🤲
Baharkokulum Happy__yenianne Emzirme destek sistemi ile deneseniz bi de. İnternetten emzirme destek sistemi yazıp öğrenebilirsin. Demekte fayda var. 🤗❤
Unknown Happy__yenianne Üzüntüden azalmıştı sütüm. Bestlak damla , humana çay kullandım faydasını gördüm. Birde yemene içmene dikkat et. Süt arttırıcı şeylerden ye iç. 👐🏻