Dddd Ysmnn00 tabiki yazarım YouTube a gamzenin güzellik rehberi die gir çatlak tedavisi yaz direk çıkıyor 🤗
Mrsozel Dddd ya ben de o videodan çok etkilenip sipariş verdim aloe Vera vs falan herşeyim tam da bi başlayamadım gerçekten gözle görülür azaldı mı çatlaklarınız?
Dddd Zeynebbb benimkiler kırmızıydı 3 ay önce yaptım doğum beyazları bilmiyorum ki 🤷♀️Denemeye değer bence
Dddd Burcin61 böyle dizlerimden göğüs altına kadar bir korse miorrenindi 1 ay kullandım baktım bişe olmuyor çıkardım 🤷♀️
BademsMam Kaan12_ hindistan cevizi yağı, kantoron yağı, aloe vera jel ve dermoroller al ve uygula 6 günde göbeğindeki çatlağı geçirenler var. Bende sipariş verdim gelmesini bekliyorum şimdi
SevcanDenizKorkmaz Kaan12_ gebeliğim boyunca bio oil kullandım karnımda sıfır çatlak 🤗 Doğumdan sonra baldır kısımlarımda birkaç çizgi halinde çatlaklar oluştu onlarda geçmiyor zaten. Valla bu kadarla kurtulduğuma şükür ediyorum
Prensesannesi21 Dddd merhaba canim uygulamayı silmiştim şimdi gördüm neler kullandın bende 4 ah önce doğum yaptım başlayacağım daha beyaz olmadan etkisini görelim 🥰😍
Dddd Prensesannesi21 merhaba ☺️YouTube a gamzenin güzellik rehberi diye gir çatlaklara elveda ordan direk uygulamadan izleyebilirsin☺️