Mutlu-anne Kizlar sleepy kullaniyorm ama evdeki bitti netten verene kadar bimdeki bezi kullansam kullanan var mi memnun mu acaba bebegm 2 bucuk aylk
prenses_annesii2603 Mutlu-anne ben bimdekini kullanıyorum canim bazen pişik yapıyor bazen iyi oluyi anlayamadim
Cicismoms Mutlu-anne ben sleepy kullanıyorum ama burdan okudum o bezden çok memnun olan var ama ıslak mendil ini kullandım Yenidoğan olanı 3lü paket satılıyor o çok güzel ondan memnunum
Mutlu-anne Cicismoms arkadasimda sleepy kullanidou sizdiriyodu dedi bunu kullanmis memnun kalmis da bende merak ettm
Cicismoms Mutlu-anne ben doğduğunda beri sleepy kullanıyorum bu ay kilot beze geçtik hiç sizdirmadi bir denemekte fayda var deneyin belki memnun kalirsiniz
Elifim61 Mutlu-anne Canım ben doğduğundan beri prima aktif bebeği kullanıyorum çok memnunuz hiç dışarı kaçırdığı görmedim. Bim bezlerini hiç bilmiyorum ben.
Ktac Mutlu-anne kullanıyorum 2 numarasına geçtim çok memnunum çiş yaptımı göstergesi var hem uygun hem pişik kremli
Mervegem Mutlu-anne aynı durumda kalıp bikere aldım bin pişman oldum ciğer gibi oldu poposu hep sızdırdı kıyafetlerine geçti.
Ikizzannesi20 Mutlu-anne biz sleepy kullaniyirduk ikizlerinde pisik yapti bizde dogdugundan beri ordan kullaniyoruz biz cok memunuz
Mervezezeeee Mutlu-anne bende bin bezini 2 çocuğuma da kullandım yani çok beklerse cisi dışarı çıkar ama sık değişirsen tasma olmuyor