Maviiii95 Arkadaşlar kullandığınız önerebileceğiniz temiz içerikli diş jeli var mı ? Almayı düşünüyorum ama hiç bir fikrim yok diş jeliyle ilgili 🤷🏻♀️
attbianne Maviiii95 tetagil ve osanit içeriği temiz bide karanfilli soğan suyu soğan daha iyi fayda etti bizde ama ayı küçükse sadece soğan suyu karanfil 9 aydan sonra koyuluyor
fistikcisahap Maviiii95 hiçbiri temiz değil maalesef dişi için iki tane ürün kullanıyoruz ama içeriği ortada gaye en temizleri tetagil ve dentinoks bunlarda o anlık rahatlatıyor
Ecrin1896 Maviiii95 ben Diş jeli kullanmadım. karanfili ezip üstüne zeytinyagı koyarak dolapta beklettip jel yaptım onu kullandım. Cok faydasını gördüm hem temiz hem agrısını aldı. Sürdükten 10 dakika sonra susup uyuyordu
Defne2549 Maviiii95 tetagil al canım doktorum en iyisi bu dedi bizde baya işe yaradı. Benim bebeğimde 4 buçuk aylık bi dişi çıktı.
minnosvetontis attbianne sogala karanfil nasil yaptin ben zeytin yagi ve karanfil yapmistim onuda bi deneyiyim 10 aylik benimki
attbianne Maviiii95 4.5 aya jel yada sadece soğan suyu olurmu bilmem ben 5.5 aylıkken parmagimla sürmüştüm bir iki damla
attbianne minnosvetontis soğan rendelenip suyu alınıyor soğan suyunun içine 1 tane karanfil atılıp dolapta bekletiliyor bir kaç saat sonra kullanabilirsiniz 1 orta boy soğanın suyuna 1 karanfil atıyorum ben çok olmasın diye
Alyaninannesi_ Ben dentinoks kullanıyorum. İçeriği temiz malesef yok evde doğal olarak kendin hazrlarsan olur anca 🤷♀️