Tubutubu Hangi ürünleri aldınız indirimden kacirdigimiz biseyler var mi cantalar saatler aydinlatmalar kozmetik ürünleri indirimde ben aldim hepsinden kacirdigimiz bişey var mi bakalim
My_son Tubutubu favorilerime ekledigim urunlerin tukenmesini izliyorum 😂 burda bi anne yazmisti bende su an izliyorum sadece
kenanihal2020 findikburun memnunmusunuz bende yorumlarını okudum genelde olumlu alıp almamak arasında gidip geldim😀
Nisam3553 Keske indirim yapmasalarmis ya favoriye attığım bütün ürünlere indirim değil zam gelmiş bu kadar da olmaz 😏
zeynominiik Nisam3553 amaç o zaten önce hooop fiyat yükseltmece sonra indirim günlerinde normal fiyatın yine üstüne satmaca. İndirim değil zam aslında ama anlayana işte 😄
Smrenes Tospagam https://ty.gl/pyhdtqmt açılır mı bilmiyorum ama eğer açılmazsa trendyol pratico 9 çekmeceli dolap yazarsanız çıkar 😊 ben gri çekmeceli olanı aldım
Dn123 Tubutubu indirim diye kandırıyorlar valla. 100 lira ürün indirimden önce mesela çizilen rakamı 200 yapıp 95 e geri satıyorlar. En sadece bez alıyorum bu indirimden yine bez aldım. 😀
Hamzam Dn123 bezleri ben indirimde görmedim ya anpadan aldım dün daha uygundu, sleepy 4 lü jumbo paket 104 tanesi 74.95 Di daha uygun değil mi
Hamzam Dn123 ucuz diye giriyorsun bide tam alacaksın.0.50 kuruşluk daha ürün alın kargo eklenmesi diye bakıyorsun sayfaya 20-30 dan aşşago bişey yok hani ya indirim, bu resmen Bindirim de işte zaten alacağım ürünler vardı onlardan birkaçtane aldım okdr,