Adanr34 2 ay 12 günlük olduk dün doktor kontrolümüz vardı doktorumuz rota aşısı yaptırmak ister misinz diye sordu henüz karar vermedik dedim bilmediğim icin nasıl yapılıyor ki yaptırmasak bebeğimin bi sorunu olur mu bi rahatsızlığı?🙄
Merve6135 Adanr34 eğer maddi konuda sıkıntınız yoksa bence bir dakika düşünmeyin çünkü o gün aşıya gittiğimde bir bebek ve 5yasinda bir cocuk yoğun bakımda rota virusunden dolayı tedavi görüyordu hatta doktor ölümden döndü dedi bende ilk dozunu yaptirdim çok şükür bı yan etkisi de yok
OncedenGurme Adanr34 kanlı ishal için yapılıyor. Allah korusun eğer rota virüsü kaparsa bebekler günlerce hastanede yatıyorlar, ateşleri düşmüyor vs. Aşılı olunca daha hafif geçiriyorlar. Ağızdan damla yoluyla yapılıyor aşı
Merve6135 Umayimm benim oğlumda ilk dozunu 3.5aylikken yaptiedik ama gitseniz iyi olur geçirebilirsiniz 2.dozu iki ay sonra yapilcak
adaderininannesi ve 4. ayda iki doz yaptirdik. cok onemlk bir aşı özellikle son yıllarda demografik degisimler virus göçmenler vs nedeniyle yaptırılması gereken bir asi. ağızdan damla seklinde yapiliyo hic bi yan etkisi olmadı benim bebegimde.