Belinaysmom Merhaba, 1 ay 5 gün önce sezaryenla doğum yaptım dikiş yerimde bi kaç damla kan geldi dikişin başladıgı yer kıpkırmızı sezaryenla doğum yapanlar sizdede oldumu? Normalmi?
Ssultannn Belinaysmom estetik mi normal dikiş mi canım benim estetik dikişti ince bir çizgi vardı sadece ne kan ne başka birşey görmedim
Deletedmom4018 Belinaysmom evet bende ağır kaldırdım😏kan geldi su geldi kızardı çok ağrıyordu doktora gittim birşey olmaz birleşmiş dedi.
Balkizlarim Belinaysmom ağır kaldırma canım 3 tane sezeryan yaptım böyle bişey yaşamadım üstte kalsın doktora sorun geçmiş olsun 🙏😌
HandeSs Belinaysmom Benim basima gelmedi ama eltimin ay i seninki gibi dikis yerininbasi kanamis estetik dikis sadece kenarlrsa dugum var orasi agir kaldirmis sanirim. Benimde kokulu akitni olmustu ama bi sorun olmadi gecti gitti kendgiliginden sana tavsiyem agir kaldirma canim bi sure eskiler bebeginin kilosundanagri kaldirma derler dikkat et
Belinaysmom Ssultannn estetik dikiş benimde aynen ince şekilde 40m çıkmadan kendimi çok yordum hiç dinlenme fırsatım olmadı o yüzdendir diye düşünüyorum
Belinaysmom Deletedmom4018 bende ağır kaldırdım sanırım ondan oldu verdikleri fito krem sürdüm ağrısı hafifledi 🤦♀️
Belinaysmom HandeSs evet sanırım o yüzden oldu vilada 10 litre su falan kaldırdım ondan sonra oldu 🤦♀️