Thesra Yesim21 Teşekkür ederim hemen bakıyom gitmesi nasıl bebek rahat haraket ettirebiliyormu tekerlekleri kayıyormu?
habibe_omerasaf Thesra kraft kullanıyoruz daha doğrusu yeni çıkardık bebeğim daha küçük olduğu İçin 😊 hem araba şeklinde oluyor hem normal ilk adım. Önündeki oyuncaklarda baya güzel 🌸 tavsiye ederim
Thesra habibe_omerasaf Evet kraftda var favorilerimin arasinda ama araba olmasini istemiyorum sadece yurume olsun😂
Kontakay Thesra fisher price yürüme arkadaşı aldık bebeğim şuan 7 aylık önündekilerle oynuyor tutunup ona kalkmaya çalışıyor😂
Thesra [bilinmeyen] Evet hayatim en onemli ozelliginin o oldugu kanaatindeyim bende 😌😌birde iste gidis hizi cok onemli iste aklim elc de😂
Thesra [bilinmeyen] Arkadasim sagolsun istedigim markayi getirticek yurtdisindan 😌 bence en iyisi o yinede sagol canimcim deger verip yorum yaptin🥰🥰🥰🥰🥰
Koalammm Thesra merhaba çocuğunuza yürüme arkadaşı aldıktan ne kadar sonra desteksiz bir şekilde yürüdüğünü sormak istedim 😌
Thesra Koalammm Ben yürüme arkadaşı almadım:) almayı düşündüm fakat istediğim modeli bulamayınca vazgeçtim:)