Cgdmltr93 Ebru38 ister şarkı ister çizgi film ister Almanca Arapça İngilizce . Önemli olan bi yere odaklanmak. Odaklanmaması lazım. Zararlı tabi.
Unknown Ebru38 Ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi. 5 ay çok çok erken. Şu an dikkatini çeken sadece canlı renkler. Televizyon, telefondan önce keşfedilecek bir çok şey var. 👋
SibelKaratepe Ebru38 çok çok erken ne olursa olsun fark etmez çok fazla akıcı hipnoz etkisi yapıyor dış dünyaya kendilerini kapatıyorlar şuan elnizde iken titabildiginiz kadar uzak tutun..
Deletedmom5 Ebru38 yani tabi ki sorun arkadaşlar günümüzde tv, telefon zararlarını bilmeyen var mı ya
CansuveCan Bizimde 4 aylık izliyor 🙄 anneme izletme diyorum siz izlediniz bir şey mi oldu 3 tane büyüttüm ben diyor 🙄🙄
mom20 Ebru38 İngilizce olunca daha mı masum oluyor 🙄😬 5 aylık çocuğa da çizgi film izletmezsin ya 😯😯😯 çizgi film hakkını büyüyünce kullan bence tavsiyem 🤗
Deletedmom_29 @Ebru_18 Ebru38#7772391 bebeklerin muhataplarinin canlı olması gerekiyor telefon televizyon bu yüzden zararlı. Onun yerine görüntü olmadan müzik dinletin. İngilizce potcast dinletin