Nehir35 Kızlar merhabaa ☺️ Bebeğim 17 günlük emerken alnında soğuk ter oluyor nedenini bilen var mı? 🤔
Kadriye043043 Nehir35 benim bebeğim de aynısını yaşıyordu kalbinde delik çıktı kardiyolojiye girmenizi tavsiye ederim tırnak yataklarına bakın morluk varmı diye
Yigitinannesi12 Nehir35 fazla efor sarf ediyor o yüzden terliyor diye biliyordum bide emzirme pozisyonu da önemli çocuk ememediigi için daha çok terler
Ayaz20 Nehir35 benim oğlum 5 aylık olacak dogdundan belli emzirdiğim yerde terler ve hiç bir sağlık sorunu yok büyüklerimiz yemek yedigi yerde diye terleyen bebek kilo alır derlerdi ne alakaysa 😂 ama hizli emdiği için öyle oluyor bence
Bussunal14 Nehir35 çok enerji harcadığı için terler bide burnunu kontrol edin tıkalıysa daha çok yorulur emerken ve kafası soğuk soğuk terler. Emme haricinde normal dururken de soğuk terliyorsa doktora gitmenizi tavsiye ederim
Yigitinannesi12 Nehir35 yok güzel emer zaten ama yönü tamamen sana dönük deilse biraz zorlanabilir tamamen sana çevir boynu yan tarafta ya o yüzden zorlanabilir diye demiştim
Paresss Nehir35 Doktorumız emziriken çok kalın giydirme efor sarf ettiği için terler bı da kilo kaybına sebep dedi. Emziriken üstünü örttüysem alnı hep ter olur benim oğlumunda .
Sldtnc Nehir35 Benim kızım 4 aylık doğduğundan beri öyle yattığı yer sırılsıklam uyurken ve emerken çok terliyor